Tired of being lonely

Hej alla glada!
är på jobbet nu men snart ska vi iväg alla till ett ställa som är liknande cosmonova (sägs de) har ingen aning om vart de ligger eller va det heter, men ja berättar mer ikväll när jag e hemma. Idag ska vi storstäda hemma o sen julpynta, om vi hinner. Har varit riktigt trött på sistone, vill bara sova sova... Gråter en skvätt varje dag, men ler o skrattar väldigt mycket oxå. jag är FÖR känslig.

Nåja va ska man göra, man är som man är och de som verkligen älskar dig finns vid din sida i vått och torrt! Always and forever!!!


Igår va vi hos barnmorskan med killen, jag har lågt blodtryck, men annars är allt ok, har inte gått upp nått i vikt, ;) och den 21 har vi ultraljud, JIPIII  Jag tror inte Wasam tyckte de va så kul o sitta där o bara lyssna på en massa, plus att barnmorskan stack mig 3 gånger i armen utan att hitta  nån ådra, Wasam höll på o svimma hahha, han blev tvungen o gå ut hahaha . De gjorde skitont, men va tvungen o bita ihop bara :/


Jalla nu ska jag inte uppehålla er mer :/ ska förbereda mig till eventet.

Have a great day

xoxo

Stupid!!!!

Lördag

Hej alla nattugglor,
nu ska jag lägga mig, har huvudvärk, tror jag håller på o blir sjuk IGEN :/ buhuu
Min älskling lagade mat till mig , syrran o Karol idag, riktigt mästerkock har jag hemma ;), vi spelade spel och hade jättetrevligt TILLS hahaha, nae men låt mig säga så här, ingen mer sprit hemma!! Jag dricker självklart inte just nu, men älsklingen drack lite o nu ligger han stackaren i soffan helt död :( ska låta han sova ut, han lär väl hitta själv till sängen :/ och min kusin så kaxig...men men hahha, love her!
Jalla sov gott eller om ni ska ut o partaja, ha de fett nice ;)
puss på nosen

Love and hope

Hej bloggen,
hemma efter en lång och skön sovmorgon med min älskling som dricker sin kaffe just nu. Det känns verkligen skönt att ha honom här hemma, jag vet att mina humörsvängningar är katastrofala men vad ska man göra? Lite tålamod får man väl ha, right?
Anyway pratade med min lilla pojke nyss, de är bra med de, saknar de sååå mycket men idag skulle de på bio med sin pappa. På måndag är de hos mig igen =)
Igår va vi o storhandla, de blev en hel del måste jag säga :/
Idag ska min älskling laga mat och förhoppningsvis kommer syrran o Karol o käkar med oss, de skulle vara jättetrevligt.
jalla ha en underbad dag....kram

Bed sweet bed

Hej bloggen,
idag ville jag verkligen inte gå upp på morgonen, sov väldigt dåligt, somnade typ halv ett och gick upp halv sju :/
Jag ville bara att timmarna skulle rinna iväg men ist så verkade de gå allt sakta, ju mer jag tittade på klockan ju mer stressad och ivrig att gå hem blev jag.
Men sen så äntligen blev kl 3 och jag skulle träffa en vän men min kropp bara skrek efter min säng, så jag skyndade mig hem o sov i 3 TIMMAR, hur sjukt är inte det???  Vaknade för 20 minuter sen av att telefonen ringde. Hoppas jag kommer kunna sova ikväll :/
Nu ska jag ta ett skönt bad och försöka att inte tänka på nått, idag inte ett enda tår, bra va?
Senare är det Efterlyst o sen zzzz....
ps.är fortfarande sugen på körsbär :( hahaha
ps. Tack Karin för dina ord!

Fyfan!

Fan jag har fått såna gråtattacker igår och idag...gråter och kan bara inte sluta samtidigt som jag känner att jag har typ sammandragningar, fan jag är så rädd att få missfall. Jag vet att jag är för stressad och samtidigt väldigt ledsen. men jag trodde verkligen på att allt skulle bli bättre med tiden, ist sitter jag hemma helt själv ledsen, besviken , arg och jävligt trött!!!!!!!
Har läst lite om graviditetsdepression, det finns väldigt stora likheter med min graviditet hittills. Det är nu man behöver en person som finns vid din sida i vått och torrt, ist vänder DU ryggen, men skitsamma!
För helvete att livet ska vara så orättvis ibland, har en sån jävla lust o åka bort härifrån o bara se andra människor.

Jag o mina hormoner

Hej bloggen!
Idag mår jag faktist betydligt bättre än igår, jag tror att mina hormoner gör mig 100 ggr känsligare :/ nåja de va skönt att ha lillsyrran här som stöd efter grälet jag hade med killen igår. De va skönt o kunna prata av sig samtidigt ha min bästa vän i luren hela dagen hehe, va skulle man göra utan folk som alltid finns där och inte dömer eller vänder ryggen...
Nåja som sagt jag mår bättre, inte på top , illamåendet försvinner inte , men ja vet att de första tre månaderna brukar vara lite jobbiga. Well wel hoppas de försvinner snart. På måndag har jag tid med barnmorskan, de känns så skönt :) vill bara få tid för ultraljudet snart o se min ängels lilla hjärta slå, det är så sjukt att man kan älska någon som man aldrig mött, men det lilla livet finns i mig :) Jag älskar dig min lilla bebis och oavsett vad folk säger så ska jag uppfostra dig och ta hand om dig och älska dig tills den dagen jag dör! Du är mitt barn och det är allt som räknas!
Nu ska jag vila en stund, imorrn jobb :/ palla hahaha (redan trött på de) men va ska man göra, man måste ju jobba
jalla ha en underbar kväll
pözz

miss u

I'm nothing without you....

Broken

Ibland händer det saker i livet som man kunde ha undvikit men varit så dum nog att inte gjort det. Idag är en sån dag, när jag till slut somnade igår natt (efter mycket ältande), va min sista tanke "imorrn kommer allt vara normalt" men så fort jag öppnade mina ögon idag kände jag smärtan i hjärtat, de känns som om mitt hjärta brister i tusen bitar. En sån outhärdlig smärta som gör de svårt o andas o tänka på annat än bara smärtan.
Tårarna rinner hejdlöst...
Jag vet att jag inte är perfekt, vem är det? Vem kan stå och säga "jag har aldrig gjort fel!"
Men jag skulle aldrig göra vissa saker, ex... jag skulle aldrig förrådda en vän, jag skulle aldrig vara otrogen mot den jag älskar och jag skulle aldrig skada mina nära och kära medvetet.
Ibland undrar jag om jag någonsin kommer hitta lyckan? Jag trodde jag hade gjort det, men jag förstörde tydligen allt...men allt har väl en lösning? Right?

You say you gotta go and find yourself

You say that you're becoming someone else

Don't recognize the face in the mirror looking back at you

 

You say you're leaving as you look away

I know there's really nothing left to say

Just know i'm here whenever you need me i'll wait for you

 

So i'll let you go i'll set you free

And when you've seen what you need to see

When you find you come back to me

 

Take your time i won't go anywhere

Picture you with the wind in your hair

I'll keep your things right where you left them

I'll be here for you

seriöst...

att livet ska vara så fucked up ibland???
nu ska jag laga mat, äta med barnen, fixa till barnens sovrum, tvätta en massa kläder o bara vara...

I'm back!

Hej alla glada!

Nu har jag fått mig en rejäl bloggpaus, kände att jag behövde det, har haft det siså på sistone, men är jävligt glad att jag har fått jobb, även om det är jobbigt...men men. Älsklingen är äntligen hemma, nu gick han till stan för o fixa några papper, o sen ska han hem o laga lite käk till mig o barnen. Ikväll blir det nån bra film med min lilla familj.
De är inte klara med tapetseringen i vardagsrummet och i barnens sovrum, buhuuu, vill verkligen ha allt klart innan barnen åker till sin pappa nästa vecka, eller iaf till helgen, ifall vi får besök ;)
Nae nu ska jag softa en stund och bara "vara" pözz

fuck off

så trött på allt och alla!!! Leave me alone!!!

Back to the 80's

Hej bloggen, hemma jättesjuk :/ inte roligt alls! Ush, hate it!

Syrran kom igår o sov över med lillen, vi såg en film igår "wrestler" (tror den hette så)hahaha. Phille är här oxå och vi har precis käkat, lite svårt o få Phille o Tasha o äta all mat, och med huvudvärken jag har pallar jag inte o tjaftsa med de , så today is their day...

Jag fixade syrrans hår innan, skumpermanent, ja hur gick det? hmm vi säger så här; hon fick olika hårfärger(medlet måste ha varit för starkt) och hon ser ut som Thomas di leva, men man måste alltid prova nått nytt, annars hur ska man veta ifall man passar i krull? hahaha, jag tycker hon ser så söt , *blink* hahha



Ps. jag älskar dig med hela mitt hjärta , även om du är en STOR idiot sometimes, men mitt hjärta tillhör dig *blink*

tired but happy

Hi bloggen!

Nu ska jag lägga mig är sjukt trött efter en väldigt stressig dag. Men har haft sjukt kul med barnen, har haft Phille här i flera dagar, han får mig o skratta sjukt mycket "bullen" , samtidigt som de gör mig helt galen alla tre hahaha

Imorrn hittar vi på nått kul säkert, vi har precis ätit en asgod Daimtårta *jammi*

jalla go natt på er ;)

ps. tack för alla gratulationer, love u all!!!

Good times!


Oh va vi hade roligt denna sommardag i Himpa med mina barn och vänner...take me back to this day *blink*

ps. no stress, no more...